طرز تهیه سیب زمینی پنیری مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ مهر و موم، سیب زمینی پنیری به عنوان یکی از انواع غذا با سیب زمینی و یا پیش غذاهایی است که در بیشتر رستوران ها وجود دارد و در کنار انواع فست فود و پیتزاها سرو می گردد. سیب زمینی با پنیر ترکیب بسیار خوش طعمی ایجاد می نماید و هواداران زیادی دارد. در این مطلب با طرز تهیه سیب زمینی پنبری و نکات مربوط به آن همراه ما باشید.

طرز تهیه سیب زمینی پنیری مرحله به مرحله

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

مواد لازم برای 2 نفر

مواد اولیهمقدار
سیب زمینی2 عدد
قارچ200 گرم
کالباس100 گرم
کره20 گرم
پودر پاپریکا1 قاشق چای خوری
پودر آویشن1/2 قاشق چای خوری
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
پنیر پیتزابه میزان لازم

دستور پخت مرحله به مرحله

  • برای آغاز کار، بهتر است در ابتدا سیب زمینی ها را به صورت کامل بشویید و مطمئن شوید که به خوبی تمیز شده باشند.
  • سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و به مدت یک ساعت در آب سرد بگذارید تا نشاسته آن ها خارج گردد.
  • سپس سیب زمینی های خود را داخل آبکش بریزید، تا به صورت کامل آب سیب زمینی ها خارج گردد.
  • برای مرحله دوم بهتر است قارچ خود را آماده کنید.
  • باید قارچ را خرد کنید، با کمی روغن و کره در تابه تفت دهید تا قارچ شما بپزد. سپس حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها سرخ شوند. بعد از این که سرخ شدند، آن ها را کنار بگذارید.
  • یک تابه دیگر بردارید، سیب زمینی های خلال شده را در تابه ریخته ، کمی زردچوبه اضافه کنید و با مقدار زیادی روغن سرخ کنید.
  • بهتر است بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها، آن ها را از تابه خارج کنید و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان خارج گردد.
  • سیب زمینی ها را در ظرف یا قالب بچینید و روی آن ها کالباس های خرد شده بریزید. بر روی آن ها، پودر پاپریکا و آویشن بپاشید.
  • حالا باید قارچ هایی که از قبل سرخ نموده بودید را روی سطح کالباس و سیب زمینی خود بگذارید. دقت داشته باشید مخلوط سیب زمینی، کالباس و قارچ را با هم مخلوط نکنید. هر کدام باید به صورت لایه لایه روی یکدیگر قرار بگیرند. (اول سیب زمینی، سپس کالباس و بعد قارچ).
  • در نهایت به عنوان لایه آخر، پنیر پیتزا را روی تمام مواد خود بریزید. به گونه ای که پنیر تمام سطح مواد شما را بپوشاند.
  • ظرف خود را در داخل فر روی درجه 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه بگذارید.
  • دقت داشته باشید که مواد خود را در طبقه آخر فر قرار دهید تا هم از بالا و هم از پایین حرارت ببینید و پنیر مواد شما کاملا برشته گردد.

حالا سیب زمینی پنیری شما آماده سرو است. می توانید در نهایت مقداری جعفری خرد شده روی سیب زمینی پنیری بریزید و آن را با سس خردل یا سس کچاپ میل نمایید.

حتما بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی شکم پر به 3 روش فوری

نکات پایانی

  • ترکیبات مواد سیب زمینی پنیری بر حسب سلیقه و ذائقه افراد می تواند کاملا متفاوت باشد.
  • شما می توانید از ذرت، نخود فرنگی و حتی گوشت چرخ نموده بهره ببرید.
  • بعد از آماده شدن سیب زمینی پنیری، می توانید آن را با انواع سس مانند کچاپ، خردلی و سس تند سرو کنید.

سخنی با خوانندگان

سیب زمینی پنیری از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد. این پیش غذای لذیذ را با انواع مواد مانند هویج، فلفل دلمه ای، مرغ آب پز شده (به جای ژامبون) و هر نوع موادی که دوست داشتید، می توانید تهیه کنید.

شما برای درست کردن سیب زمینی پنیری از چه موادی استفاده می کنید؟ تجربیات و پیشنهادات خود را برای همراهان و عزیزان انگیزه توضیح دهید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه سیب زمینی پنیری مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی پنیری مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید